Hruškový džem se zázvorem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Džem je velice dobrý, jen nevím, jak ho využít. Jak píše Lenčí, skvělý na mlsání, než džem na chleba.
recept je výborný. Ale řekla bych, že je to spíše sladká omáčka, skvělá na mlsání, než džem na chleba.
vyzkoušel jste, prosím, někdo tento džem? Můžete doporučit??
Díky, ve sklepě mi přezrávají hrušky z loňské úrody a tak mám nový netradiční recept od vás
Salát z mozzarelly a rajčat
Čebureky
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Krůtí na smetaně
Utopenci podle Gajzy
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami