Hruškový džem se zázvorem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Džem je velice dobrý, jen nevím, jak ho využít. Jak píše Lenčí, skvělý na mlsání, než džem na chleba.
recept je výborný. Ale řekla bych, že je to spíše sladká omáčka, skvělá na mlsání, než džem na chleba.
vyzkoušel jste, prosím, někdo tento džem? Můžete doporučit??
Díky, ve sklepě mi přezrávají hrušky z loňské úrody a tak mám nový netradiční recept od vás
Zapékaná čekanka po francouzsku
Magdiny plátky
Zapékané těstoviny II.
Majonéza bez vajec
Penne con polo
Bylinkový králík na žampionech
Zabaione - Italský desert
Adžika směs z mletého masa
Polévka z pečeného květáku
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou