• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hruškové vlnobití
Napište svůj komentář k receptu

Hruškové vlnobití

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 11
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hruškové vlnobití
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      lžíce kakao
    • 0,50
      lžička skořice
    • 1
      dl voda
    • 2
      hrnek hrušky pokrájené
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek rozinky
    • 0,50
      hrnek nasekané ořechy
  • Zdobení
    • čokoládová poleva
    • nasekané ořechy

Postup přípravy receptu

1
Žloutky utřeme s cukrem, olejem, kakaem a skořicí a postupně přiléváme horkou vodu. Vmícháme hrušky, rozinky a ořechy. Přidáme po částech mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme pevný sníh z bílků. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Po vychladnutí pocákáme polevou a posypeme ořechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hruškové šátečky se skořicí

Hruškové šátečky se skořicí

Hruškové carpaccio

Hruškové carpaccio

Hruškové muffiny

Hruškové muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lena030 | 8. 2. 2014 15:41

    není tam na kolik se to peče stupňů a jak dlouho. Každopádně už peču na 160 tak uvidme

  • RaduseP | 29. 6. 2013 22:17

    u nás velmi oblíbená buchta - podle tohoto receptu. Ořechů i hrušek dávám víc. Je dokonalá :) Díky za recept i foto

  • veronika | 4. 9. 2012 17:40

    opravdu výborná!!!! :-)

  • Fanfan | 14. 11. 2010 12:58

    Výborné, v jednoduchosti je síla. :-)

  • Ladia
    Ladia | 11. 10. 2010 10:58

    3 vajíčka, 1 hrnek vody, 1 hrnek cukru, 1/2 hrnku oleje, 1 lžíce kakaa, 1/2 lžičky skořice, 1/2 hrnku rozinek, 1/2 hrnku sekaných ořechů, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 pr. do pečiva, čokoládová poleva, ořechy na zdobení, 2 hrnky hrušek nakrájených na kostičky.

  • Ladia
    Ladia | 8. 10. 2010 08:34

    Prosím doplňte množství. U některých je 0 :-\

  • Jana Remková | 15. 11. 2008 18:32

    Je mi to tak líto, že jsem zapoměla tady k tomu receptu dát hodnocení. Je to jeden z nejlepších moučníků, jaké jsem tady dělala, takže, právem mu patří 1 a škoda, že tady není udán autor

  • Irena Holická | 15. 12. 2006 17:14

    Hrušky lze použít v jakékoli úpravě.

  • Alenka Aová | 29. 10. 2006 18:48

    Musí být hrušky čerstvé nebo lze použít kompotované?Díky.

  • Lucie Hrabcová | 11. 10. 2006 18:29

    Znám variantu s jablky jako Americká buchta a je to skvělé....s hruškami taky vyzkouším....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Hrušky Kakao Nasekané ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vafle s lesním ovocem

Vafle s lesním ovocem

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Buchta z mikrovlnky

Buchta z mikrovlnky

Vepřové závitky plněné sýrem

Vepřové závitky plněné sýrem

Bramboráky se zelnou směsí

Bramboráky se zelnou směsí

Vánoční cheesecake

Vánoční cheesecake

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

202
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
31
Dýňová tortila
Dýňová tortila
27
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
27
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
27
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Brooks Naderová zase provokuje: Ženská se vším všudy!

Brooks Naderová zase provokuje: Ženská se vším všudy!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

  • Recepty.cz
  • Hruškové vlnobití
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact