Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|30. 8. 2008 23:54
povidla jsou dobrá, ale příliš dlouho se vaří a z takového množství čerstvého ovoce nakonec byly 4 malé skleničky.Tak jsem je ozdobila cervenou kosteckou a obvazala provazkem a mam z nich radost jako z takovych poctivych zaslouzenych soliteru!
Daniela Burdová
|17. 9. 2007 15:07
Ano, pektogel je náhrada za petosu a petol. Ale myslím, že ho není vůbec potřeba použít, jablka a kyselina citrónová želírují dostatečně a když necháte povidla zaschnout v troubě neměly by se kazit.
Věra Petříková
|26. 9. 2006 09:59
Problém je, že petosa se již dávno nevyrábí a petol také ne. Vyrábí se pektogel a spousta dalších přípravků, ale nikdo se nedoví, jestli je to náhrada za petosu , či je to něco jiného. A teď, babo raď!