Maso nakrájíme na kostičky, dáme do misky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením, celé zalijeme olejem a promícháme. Necháme odpočívat.
2
Rajčata a papriku také nakrájíme na kostičky, osolíme a posypeme trochou grilovacího koření. Cibuli (též na kostičky) jen zlehka osolíme.
3
Rozpálíme pánev (bez oleje!). Když je dostatečně žhavá, na trochu oleje nasypeme cibuli a jakmile začne vonět (ne se pálit nebo zlátnout), přisypeme maso a smažíme. Když je maso dobře usmažené, přisypeme zbylou zeleninu (šťávy z ní se nebojíme) a vaříme. Občas promícháme.
4
Asi 2-3 minuty před koncem přidáme trochu hl. mouky rozmíchané ve vodě a celé se to hezky zahustí.
5
Jako příloha jsou vhodné brambory, hranolky, těstoviny nebo rýže.
6
Celá příprava mi nezabrala ani 30 minut, samotné vaření cca 15 minut.