Do mísy prosijeme mouku s práškem do pečiva a cukrem, přidáme citronovou kůru, žloutky, olej, jogurt a vše zamícháme. Vlijeme do větší koláčové formy vymazané olejem nebo na plech, posypeme hrozny a pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova. Zatím vyšleháme pevný sníh z bílků a lehce vmícháme vanilkový cukr, naneseme na koláč a dosušíme v mírné troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kateřina Šípková
|2. 10. 2008 22:24
Rada bych vyzkousela, ale 40 g se mi zda dost malo, neni to 40 svetlych a 40 tmavych, nebo dokonce 400g? Dekuji za odpoved
kota
|9. 11. 2005 18:46
Dnes dělám pro velký úspěch podruhé - dokud je čas hroznů
Anonym
|27. 2. 2005 00:42
Je to vynikajici, hrozny jsem nemela, tak jsem je nahradila boruvkama a malinama. Jogurtu jsem musela pridat trochu vic.Ale stalo to za to. Rodina nadsena.