• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

autor: DvorakovaKaterina
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 14
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      ks vejce
    • 200
      g moučkový cukr
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 500
      g zakysaná smetana
    • 1
      lžíce jedlá soda
    • 2
      lžíce kakao
    • 100
      ml olej
  • Náplň
    • 250
      g tvaroh
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks žloutek
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      lžička maizena škrob, solamyl

Postup přípravy receptu

1
Umíchat z ingrediencí těsto a vyšlehat náplň. Na vymazaný a vysypanný plech nalít 1/2 těsta, na které se kladou lžičkou hromádky náplně. Na ty potom nalít 2. polovinu těsta. A upéct.
2
Bohužel jsem tento recept dostala v této podobě, tudíž nevím, jak dlouho a na kolik péct ani jiné podrobnosti. Ale koláč je výborný a vláčný, díky tvarohu takový "mokrý". Takže jestli někdo znáte nebo odzkoušíte dříve než já, můžete poradit s informacemi.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Smetanovo-tvarohový piškoťák s ovocem

Smetanovo-tvarohový piškoťák s ovocem

Smetanovo - čokoládový dort

Smetanovo - čokoládový dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 26. 10. 2015 15:41

    moc dobrý a vláčný koláč. Určitě zopakuju všem moc chutnal. <3

  • Maria | 13. 9. 2015 17:16

    Dnes som ho piekla a bol vyborny ;-)

  • Maria | 13. 9. 2015 17:16

    Dnes som ho piekla a bol vyborny ;-)

  • Monica | 16. 9. 2012 18:12

    skvělý a rychly recept <:-) , jenom na standardní hluboký velký plech sem udelala tvarohovou napln ze dvou davek a protoze nebudou děti v okolí dala sem ke kakau i kavu ;-)

  • helabuena
    helabuena | 6. 9. 2012 21:18

    Výborný koláč jak chuťově tak esteticky,náplň jsem dala dvojitou a rovnou až navrch těsta.Dávám 1 a vřele doporučuji. :-)

  • bellyann | 22. 7. 2012 22:00

    Těsto bylo v pořádku akorát náplně mi přišlo,že je málo....příště bych jí možná více rozmístila po těstě..Jinak je koláč velmi chutný a všichni ho chválili...=))

  • mysalin | 17. 5. 2012 10:30

    Těsto jsem měla v pořádku, ale ta náplň byla tužší. Dala jsem rozehřáté máslo. Asi jsem neměla dávat tu maizenu a měla jsem udělat z dvojité dávky. Jinak nám to chutná.

  • Adriana | 19. 10. 2011 20:37

    Taky jsem přihodím pár slov a snad se na mě nikdo nebude zlobit... Koláč jsem dělala přesně podle receptu, esteticky je opravdu nádherný, ale chuťově jsem z něj nijak nadšená nebyla :-\

  • Bara | 15. 10. 2011 11:39

    Ahoj, dneska jsem vyzkousela tenhle recept..... V prve rade chci rict ze nejsem nejaka velka kucharka... :-) takze mi prosim poradte kde jsem mohla udelat chybu.... Vyslene testo bylo hrozne ridke.... Na obrazcich to vypada jako by tvarohova napln zustala nahore na teste a az pri peceni se propadla do testa. No mne se ta napln propadla do testa hned... No a co se tyka naplne dala jsem ingredience do misy a zacala michat, ale asi se melo maslo s cukrem a zloutkem nejdrive uslehat zvlast a pak az pridat tvaroh, ze? Jinak chutove vyborny, konzistence tvarohove naplne ... Uvidim, zatim nejaky ridky ... Ale je to jeste horky :-)

  • Radka | 21. 8. 2011 11:36

    Taky jsem ho zkusila a je asi muj neoblibenejsi...fakt se muzu utlouct po tom!!!! :-) =-O :-* <3

  • lidka | 13. 8. 2011 16:31

    Vypada skvěle věřim že bude chutnat i přesto že ho vydim po prvé... :-)

  • Miska Kotecek | 13. 8. 2011 12:36

    Nejlepsi buchta za poslednich......let:-) :-P :-P vrele doporucuji, vse jsem zachovala. mnam diky <3

  • Hanka | 17. 6. 2011 13:38

    Můžu vřele doporučit;-) Tento recept si našla moje 14-letá dcera a byl úžasný-chválili všichni, kdo ochutnali;-)

  • ingrifd | 11. 6. 2011 17:26

    do náplne jsem přidala ješte vanil.cukr a trošilinka štávy z čerstvího citrónu. fakt dobrý, na poprvé fakt dobrý.

  • muffii | 1. 4. 2011 20:53

    Obrovsky uspech!:) Sice jsem se trochu zlobila s tim zalejvanim tvarohovych bochanku, ale vysledek uzasnej :-) krasne nadychany testo, po kterem se nezakuckate :-P :-)

  • mirka | 17. 3. 2011 07:59

    koláč je výborný. mohu doporučit, akorát bych nelila půlku těsta a pak zbytek, neboť mi nevylezla při pečení ta náplň ven. takže nalít celé těsto a pak dát lžící náplň. Dobrou chuť

  • Kateřina Dvořáková | 18. 3. 2009 14:18

    Po delší době jsem se k němu vrátila a můžu doplnit informace. Pekla jsem na 180 - 200 stupňů (podle trouby, moje trouba kecá, takže je toto více méně odhad) a dokud nebude upečená (test špejlí, jakmile se po zapíchnutí přestane lepit těsto, vyndat). Jinak doporučuji udělat náplň dvojitou, je to lepší :c) Kdo nemá rád dusivky, je pro něj tahle buchta jak dělaná...

  • Ivana Samcová | 18. 3. 2009 05:36

    Včera jsem pekla. Je to moc dobrá buchta, mokrá, vláčná, ale nevím, jestli to ovoce by bylo to pravé. Možná ještě "pocákat" čokoládou. Pekla jsem při 180 °C.

  • Stanislava Dvořáková | 13. 3. 2009 20:10

    Myslím, že slečna autorka má talent! :c)

  • Kateřina Dvořáková | 23. 6. 2008 10:33

    S ovocem jsem to nezkoušela, ale klidně můžete, bude to šťavnatější.

  • Gábina H | 20. 6. 2008 12:24

    Radko, já bych tamto ovoce klidně přidala

  • Radka Křížová | 20. 6. 2008 09:54

    myslíte,že k náplni můžu přidat kousky ovoce? samozřejmě asi obalené v mouce aby nekleslo,ale nevím,jestli by to i tak šlo..

  • Magda Budská | 23. 4. 2008 11:21

    Moc dobrý, vláčný. Není to jen tvarohem , ale i tím těstem. Podobně peču kefírovou buchtu, jen místo zakys.smetany se dává kefír - je vláčný i bez tvarohu. S tvarohem bezva změna.

  • Kateřina Dvořáková | 7. 4. 2008 14:01

    Prosím on-line kuchařku o doplnění autora. Toto je "můj" recept. Děkuji

  • Vilma | 28. 3. 2008 16:28

    To se mi líbí, může nám Anonym napsat nějaké podrobnosti, když má zkušenosti? Třeba jak dlouho péci, při jaké teplotě, jak vypadají vršky hromádek - nepřipalují se? Děkujeme!

  • Anonym | 27. 3. 2008 12:46

    Výborný! Moc nám doma chutnal.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jedlá soda Kakao Maizena Máslo Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Tvaroh Vejce Zakysaná smetana Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílkový chlebíček

Bílkový chlebíček

Zámecké brambory

Zámecké brambory

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Kakaové palačinky

Kakaové palačinky

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Hlíva s pohankou

Hlíva s pohankou

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

214
Dýňová tortila
Dýňová tortila
142
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Máslové řízky
Máslové řízky
31
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Iva Frühlingová chtěla pochvalu, ale... Trapas a výsměch!

Iva Frühlingová chtěla pochvalu, ale... Trapas a výsměch!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Další doporučené recepty:

Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Hrnkový makovec
Hrnkový makovec
Hrnkový perník
Hrnkový perník
Hroznová bublanina
Hroznová bublanina
Hroznové housenky a ještěrky s Pedro medvídky
Hroznové housenky a ještěrky s Pedro…
Hroznové smoothie
Hroznové smoothie
  • Recepty.cz
  • Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact