Umíchat z ingrediencí těsto a vyšlehat náplň. Na vymazaný a vysypanný plech nalít 1/2 těsta, na které se kladou lžičkou hromádky náplně. Na ty potom nalít 2. polovinu těsta. A upéct.
2
Bohužel jsem tento recept dostala v této podobě, tudíž nevím, jak dlouho a na kolik péct ani jiné podrobnosti. Ale koláč je výborný a vláčný, díky tvarohu takový "mokrý". Takže jestli někdo znáte nebo odzkoušíte dříve než já, můžete poradit s informacemi.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|26. 10. 2015 15:41
moc dobrý a vláčný koláč. Určitě zopakuju všem moc chutnal. <3
Maria
|13. 9. 2015 17:16
Dnes som ho piekla a bol vyborny ;-)
Maria
|13. 9. 2015 17:16
Dnes som ho piekla a bol vyborny ;-)
Monica
|16. 9. 2012 18:12
skvělý a rychly recept <:-) , jenom na standardní hluboký velký plech sem udelala tvarohovou napln ze dvou davek a protoze nebudou děti v okolí dala sem ke kakau i kavu ;-)
Výborný koláč jak chuťově tak esteticky,náplň jsem dala dvojitou a rovnou až navrch těsta.Dávám 1 a vřele doporučuji. :-)
bellyann
|22. 7. 2012 22:00
Těsto bylo v pořádku akorát náplně mi přišlo,že je málo....příště bych jí možná více rozmístila po těstě..Jinak je koláč velmi chutný a všichni ho chválili...=))
Těsto jsem měla v pořádku, ale ta náplň byla tužší. Dala jsem rozehřáté máslo. Asi jsem neměla dávat tu maizenu a měla jsem udělat z dvojité dávky. Jinak nám to chutná.
Adriana
|19. 10. 2011 20:37
Taky jsem přihodím pár slov a snad se na mě nikdo nebude zlobit... Koláč jsem dělala přesně podle receptu, esteticky je opravdu nádherný, ale chuťově jsem z něj nijak nadšená nebyla :-\
Bara
|15. 10. 2011 11:39
Ahoj, dneska jsem vyzkousela tenhle recept..... V prve rade chci rict ze nejsem nejaka velka kucharka... :-) takze mi prosim poradte kde jsem mohla udelat chybu.... Vyslene testo bylo hrozne ridke.... Na obrazcich to vypada jako by tvarohova napln zustala nahore na teste a az pri peceni se propadla do testa. No mne se ta napln propadla do testa hned... No a co se tyka naplne dala jsem ingredience do misy a zacala michat, ale asi se melo maslo s cukrem a zloutkem nejdrive uslehat zvlast a pak az pridat tvaroh, ze? Jinak chutove vyborny, konzistence tvarohove naplne ... Uvidim, zatim nejaky ridky ... Ale je to jeste horky :-)
Radka
|21. 8. 2011 11:36
Taky jsem ho zkusila a je asi muj neoblibenejsi...fakt se muzu utlouct po tom!!!! :-) =-O :-* <3
lidka
|13. 8. 2011 16:31
Vypada skvěle věřim že bude chutnat i přesto že ho vydim po prvé... :-)
Miska Kotecek
|13. 8. 2011 12:36
Nejlepsi buchta za poslednich......let:-) :-P :-P vrele doporucuji, vse jsem zachovala. mnam diky <3
Hanka
|17. 6. 2011 13:38
Můžu vřele doporučit;-) Tento recept si našla moje 14-letá dcera a byl úžasný-chválili všichni, kdo ochutnali;-)
ingrifd
|11. 6. 2011 17:26
do náplne jsem přidala ješte vanil.cukr a trošilinka štávy z čerstvího citrónu. fakt dobrý, na poprvé fakt dobrý.
muffii
|1. 4. 2011 20:53
Obrovsky uspech! Sice jsem se trochu zlobila s tim zalejvanim tvarohovych bochanku, ale vysledek uzasnej :-) krasne nadychany testo, po kterem se nezakuckate :-P :-)
mirka
|17. 3. 2011 07:59
koláč je výborný. mohu doporučit, akorát bych nelila půlku těsta a pak zbytek, neboť mi nevylezla při pečení ta náplň ven. takže nalít celé těsto a pak dát lžící náplň. Dobrou chuť
Kateřina Dvořáková
|18. 3. 2009 14:18
Po delší době jsem se k němu vrátila a můžu doplnit informace. Pekla jsem na 180 - 200 stupňů (podle trouby, moje trouba kecá, takže je toto více méně odhad) a dokud nebude upečená (test špejlí, jakmile se po zapíchnutí přestane lepit těsto, vyndat). Jinak doporučuji udělat náplň dvojitou, je to lepší :c) Kdo nemá rád dusivky, je pro něj tahle buchta jak dělaná...
Ivana Samcová
|18. 3. 2009 05:36
Včera jsem pekla. Je to moc dobrá buchta, mokrá, vláčná, ale nevím, jestli to ovoce by bylo to pravé. Možná ještě "pocákat" čokoládou. Pekla jsem při 180 °C.
Stanislava Dvořáková
|13. 3. 2009 20:10
Myslím, že slečna autorka má talent! :c)
Kateřina Dvořáková
|23. 6. 2008 10:33
S ovocem jsem to nezkoušela, ale klidně můžete, bude to šťavnatější.
Gábina H
|20. 6. 2008 12:24
Radko, já bych tamto ovoce klidně přidala
Radka Křížová
|20. 6. 2008 09:54
myslíte,že k náplni můžu přidat kousky ovoce? samozřejmě asi obalené v mouce aby nekleslo,ale nevím,jestli by to i tak šlo..
Magda Budská
|23. 4. 2008 11:21
Moc dobrý, vláčný. Není to jen tvarohem , ale i tím těstem. Podobně peču kefírovou buchtu, jen místo zakys.smetany se dává kefír - je vláčný i bez tvarohu. S tvarohem bezva změna.
Kateřina Dvořáková
|7. 4. 2008 14:01
Prosím on-line kuchařku o doplnění autora. Toto je "můj" recept. Děkuji
Vilma
|28. 3. 2008 16:28
To se mi líbí, může nám Anonym napsat nějaké podrobnosti, když má zkušenosti? Třeba jak dlouho péci, při jaké teplotě, jak vypadají vršky hromádek - nepřipalují se? Děkujeme!