• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

autor: DvorakovaKaterina
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 14
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      ks vejce
    • 200
      g moučkový cukr
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 500
      g zakysaná smetana
    • 1
      lžíce jedlá soda
    • 2
      lžíce kakao
    • 100
      ml olej
  • Náplň
    • 250
      g tvaroh
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks žloutek
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      lžička maizena škrob, solamyl

Postup přípravy receptu

1
Umíchat z ingrediencí těsto a vyšlehat náplň. Na vymazaný a vysypanný plech nalít 1/2 těsta, na které se kladou lžičkou hromádky náplně. Na ty potom nalít 2. polovinu těsta. A upéct.
2
Bohužel jsem tento recept dostala v této podobě, tudíž nevím, jak dlouho a na kolik péct ani jiné podrobnosti. Ale koláč je výborný a vláčný, díky tvarohu takový "mokrý". Takže jestli někdo znáte nebo odzkoušíte dříve než já, můžete poradit s informacemi.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Smetanovo-tvarohový piškoťák s ovocem

Smetanovo-tvarohový piškoťák s ovocem

Smetanovo - čokoládový dort

Smetanovo - čokoládový dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 26. 10. 2015 15:41

    moc dobrý a vláčný koláč. Určitě zopakuju všem moc chutnal. <3

  • Maria | 13. 9. 2015 17:16

    Dnes som ho piekla a bol vyborny ;-)

  • Maria | 13. 9. 2015 17:16

    Dnes som ho piekla a bol vyborny ;-)

  • Monica | 16. 9. 2012 18:12

    skvělý a rychly recept <:-) , jenom na standardní hluboký velký plech sem udelala tvarohovou napln ze dvou davek a protoze nebudou děti v okolí dala sem ke kakau i kavu ;-)

  • helabuena
    helabuena | 6. 9. 2012 21:18

    Výborný koláč jak chuťově tak esteticky,náplň jsem dala dvojitou a rovnou až navrch těsta.Dávám 1 a vřele doporučuji. :-)

  • bellyann | 22. 7. 2012 22:00

    Těsto bylo v pořádku akorát náplně mi přišlo,že je málo....příště bych jí možná více rozmístila po těstě..Jinak je koláč velmi chutný a všichni ho chválili...=))

  • mysalin | 17. 5. 2012 10:30

    Těsto jsem měla v pořádku, ale ta náplň byla tužší. Dala jsem rozehřáté máslo. Asi jsem neměla dávat tu maizenu a měla jsem udělat z dvojité dávky. Jinak nám to chutná.

  • Adriana | 19. 10. 2011 20:37

    Taky jsem přihodím pár slov a snad se na mě nikdo nebude zlobit... Koláč jsem dělala přesně podle receptu, esteticky je opravdu nádherný, ale chuťově jsem z něj nijak nadšená nebyla :-\

  • Bara | 15. 10. 2011 11:39

    Ahoj, dneska jsem vyzkousela tenhle recept..... V prve rade chci rict ze nejsem nejaka velka kucharka... :-) takze mi prosim poradte kde jsem mohla udelat chybu.... Vyslene testo bylo hrozne ridke.... Na obrazcich to vypada jako by tvarohova napln zustala nahore na teste a az pri peceni se propadla do testa. No mne se ta napln propadla do testa hned... No a co se tyka naplne dala jsem ingredience do misy a zacala michat, ale asi se melo maslo s cukrem a zloutkem nejdrive uslehat zvlast a pak az pridat tvaroh, ze? Jinak chutove vyborny, konzistence tvarohove naplne ... Uvidim, zatim nejaky ridky ... Ale je to jeste horky :-)

  • Radka | 21. 8. 2011 11:36

    Taky jsem ho zkusila a je asi muj neoblibenejsi...fakt se muzu utlouct po tom!!!! :-) =-O :-* <3

  • lidka | 13. 8. 2011 16:31

    Vypada skvěle věřim že bude chutnat i přesto že ho vydim po prvé... :-)

  • Miska Kotecek | 13. 8. 2011 12:36

    Nejlepsi buchta za poslednich......let:-) :-P :-P vrele doporucuji, vse jsem zachovala. mnam diky <3

  • Hanka | 17. 6. 2011 13:38

    Můžu vřele doporučit;-) Tento recept si našla moje 14-letá dcera a byl úžasný-chválili všichni, kdo ochutnali;-)

  • ingrifd | 11. 6. 2011 17:26

    do náplne jsem přidala ješte vanil.cukr a trošilinka štávy z čerstvího citrónu. fakt dobrý, na poprvé fakt dobrý.

  • muffii | 1. 4. 2011 20:53

    Obrovsky uspech!:) Sice jsem se trochu zlobila s tim zalejvanim tvarohovych bochanku, ale vysledek uzasnej :-) krasne nadychany testo, po kterem se nezakuckate :-P :-)

  • mirka | 17. 3. 2011 07:59

    koláč je výborný. mohu doporučit, akorát bych nelila půlku těsta a pak zbytek, neboť mi nevylezla při pečení ta náplň ven. takže nalít celé těsto a pak dát lžící náplň. Dobrou chuť

  • Kateřina Dvořáková | 18. 3. 2009 14:18

    Po delší době jsem se k němu vrátila a můžu doplnit informace. Pekla jsem na 180 - 200 stupňů (podle trouby, moje trouba kecá, takže je toto více méně odhad) a dokud nebude upečená (test špejlí, jakmile se po zapíchnutí přestane lepit těsto, vyndat). Jinak doporučuji udělat náplň dvojitou, je to lepší :c) Kdo nemá rád dusivky, je pro něj tahle buchta jak dělaná...

  • Ivana Samcová | 18. 3. 2009 05:36

    Včera jsem pekla. Je to moc dobrá buchta, mokrá, vláčná, ale nevím, jestli to ovoce by bylo to pravé. Možná ještě "pocákat" čokoládou. Pekla jsem při 180 °C.

  • Stanislava Dvořáková | 13. 3. 2009 20:10

    Myslím, že slečna autorka má talent! :c)

  • Kateřina Dvořáková | 23. 6. 2008 10:33

    S ovocem jsem to nezkoušela, ale klidně můžete, bude to šťavnatější.

  • Gábina H | 20. 6. 2008 12:24

    Radko, já bych tamto ovoce klidně přidala

  • Radka Křížová | 20. 6. 2008 09:54

    myslíte,že k náplni můžu přidat kousky ovoce? samozřejmě asi obalené v mouce aby nekleslo,ale nevím,jestli by to i tak šlo..

  • Magda Budská | 23. 4. 2008 11:21

    Moc dobrý, vláčný. Není to jen tvarohem , ale i tím těstem. Podobně peču kefírovou buchtu, jen místo zakys.smetany se dává kefír - je vláčný i bez tvarohu. S tvarohem bezva změna.

  • Kateřina Dvořáková | 7. 4. 2008 14:01

    Prosím on-line kuchařku o doplnění autora. Toto je "můj" recept. Děkuji

  • Vilma | 28. 3. 2008 16:28

    To se mi líbí, může nám Anonym napsat nějaké podrobnosti, když má zkušenosti? Třeba jak dlouho péci, při jaké teplotě, jak vypadají vršky hromádek - nepřipalují se? Děkujeme!

  • Anonym | 27. 3. 2008 12:46

    Výborný! Moc nám doma chutnal.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jedlá soda Kakao Maizena Máslo Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Tvaroh Vejce Zakysaná smetana Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Pomazánka s tuňákem pro děti i dospělé 123

Pomazánka s tuňákem pro děti i…

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem

Okurkový salát s jogurtem a…

Domácí lečo s česnekem

Domácí lečo s česnekem

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Česnekovo-houbový guláš

Česnekovo-houbový guláš

Doporučujeme

Zapečená vejce po italsku

Zapečená vejce po italsku

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

149
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
75
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
57
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
57
Dýňová tortila
Dýňová tortila
56
Brokolicové špagety s ořechy
Brokolicové špagety s…

Zajímavé články

Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský clafoutis, italské tiramisu a rakouský závin
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský…
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i rychlá večeře pro celou rodinu
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i…
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s sebou na palubu a co je zakázané?
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s…
AHA.cz Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Smutné tajemství Jiřího Bartošky (†78): Bratr umřel sám, na Vánoce!

Smutné tajemství Jiřího Bartošky (†78): Bratr umřel sám, na Vánoce!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Další doporučené recepty:

Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Hrnkový makovec
Hrnkový makovec
Hrnkový perník
Hrnkový perník
Hroznová bublanina
Hroznová bublanina
Hroznové housenky a ještěrky s Pedro medvídky
Hroznové housenky a ještěrky s Pedro…
Hroznové smoothie
Hroznové smoothie
  • Recepty.cz
  • Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact