Z přísad připravíme řidší těsto. Hrnky vymažeme máslem, naplníme těstem a vložíme do hrnce s vařící vodou. Nejlepší jsou čerstvé, po ohřátí již nejsou tak dobré.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Miloslav Kolář
|3. 10. 2009 19:01
Tak už jsem je dělal po druhé a musím říct, že jsou úžasné ...ještě lepší než po prvé, ale to je logické...fakt skvělé, já se přiznám, že lepší jsem nejedl...fakt supr a díky moc za tento recept..vůbec to není složité..paráda
Jitka Mrákavová
|22. 4. 2007 13:38
Děkuji mockrát za úžasný recept. Tak dobré knedlíky jsem ještě nikdy předtím neuvařila a všem nám moc chutnaly.