![Maková hrnková buchta Maková hrnková buchta](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jby4NCJF/h222w297t.jpg)
Buchta byla výborná, čím odleželejší tím lepší :-) Měla jsem jen mletý mák, takže možná chutnala jinak než měla, ale my byli spokojeni. Příště bych asi ubrala trošku cukru a vynechala marmeládu a kokos - dala jsem ho jen na část a přišlo mi, ze se zbytečně "kříží" chutě.
Právě ji peču, tak jsem velice zvědavá :-\
Dostala jsem se k pečení až dnes a musím říci že jsem naprosto spokojená. Vynikající chuť. Těsto je opravdu trošku řidší,ale po upečení je buchta skvělá. Opravdu stojí za to ji upéct.Paní Naďo, vyzkoušejte a dejte vědět jak chutnala Vám
Máme zde více receptů na buchtu z nemeltého máku, podívejte se, Já jsem pekla a chutnalo nám.
Paní Marie se neozývá, tak se vyjádřím já. :-) Před chvílí jsem dopekla, ale nadšená moc nejsem. Chuť je dobrá, jenže těsto bylo moc řídké a upečené mi to přijde trochu jako gumové. Kdysi jsem měla od kamarádky podobný recept a jestli mě paměť neklame, výsledek byl mnohem lepší. Poměr byl tento: 3 sklenice polohr. mouky, 1 a 1/2 sklenice cukru krupice,1 prášek do pečiva, 1 sklenice celého máku, 1 sklenice oleje, 1 sklenice mléka, 3 vejce.
Tak co,paní Marie,jaká byla tato maková buchta?Stojí za to,ji upéct?
Tak dlouho jsem pátrala,až jsem se dopátrala buchty z nemletého máku. Díky za recept,hned zítra udělám a dám vědět jak těm mým makovým žroutům chutnal.