• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hrnková dýňová roláda
Napište svůj komentář k receptu

Hrnková dýňová roláda

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 14
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
5fotografií
Nahrát fotku
 

Dýně jsou fantastická surovina v kuchyni. Uvaříte a upečete z nich totiž takřka cokoli! Třeba vláčnou roládu s perníkovou vůní a krémovou náplní. Nikdo neuvěří, že není z cukrárny.

Suroviny

8 porce
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do perníku
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 0,75
      hrnek dýňové pyré 2 /3 hrnku
  • Náplň
    • 6
      lžíce máslo změklé
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 250
      g krémový sýr

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem. V míse promíchejte mouku s práškem do perníku, sodou a solí. V druhé míse našlehejte vejce s oběma cukry do světlé pěny. Vmíchejte pyré a poté spojte s moučnou směsí.

RADA: Dýňové pyré univerzální

2
Těsto rozetřete na plech a pečte 15 minut. Hotový plát těsta přesuňte i s pečicím papírem na rovnou plochu, opatrně zarolujte a nechte vychladnout.

RADA: Jak to udělat, aby se těsto nepřipálilo

3
Na krém ušlehejte změklé máslo s cukrem a poté do něj zašlehejte i sýr. Vychladlé těsto rozbalte, potřete krémem a opět zabalte. Přitom opatrně sloupávejte pečicí papír. Roládu zabalte do fólie a nechte před podáváním v ledničce alespoň 1 hodinu.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový pohár s mascarpone

Dýňový pohár s mascarpone

Dýňový cheesecake s javorovým sirupem

Dýňový cheesecake s javorovým sirupem

Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Svačina Pečení Děti Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Dýňové pyré Hladká mouka Jedlá soda Krémový sýr Máslo Moučkový cukr Prášek do perníku Sůl Vanilkový cukr Vejce

Vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Tvarohový mřížkový koláč

Tvarohový mřížkový koláč

Slané sýrové tyčinky

Slané sýrové tyčinky

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Tvarohový biskupský chlebíček

Tvarohový biskupský chlebíček

Tuňáková pomazánka III.

Tuňáková pomazánka III.

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Bramborová frittata

Bramborová frittata

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

83
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
43
Dýňová tortila
Dýňová tortila
39
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
28
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
28
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Další doporučené recepty:

Hrnková buchta s kokosem a polevou
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Hrnková buchta s ovocem
Hrnková buchta s ovocem
Hrnková čokoládová bábovka s polevou
Hrnková čokoládová bábovka s polevou
Hrnková kávová buchta
Hrnková kávová buchta
Hrnkové knedlíky
Hrnkové knedlíky
Hrnkové knedlíky s uzeným
Hrnkové knedlíky s uzeným
  • Recepty.cz
  • Hrnková dýňová roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact