• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hrnková DIA bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Hrnková DIA bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnková DIA bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      lžíce ovocný cukr Fruktopur
    • 3
      ks vejce celá
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,25
      hrnek rostlinný olej
    • kakao

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme, polovinu těsta obarvíme kakaem, vlijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy a pečeme přikryté pečícím papíře při 150 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrnková bábovka s olejem

Hrnková bábovka s olejem

Hrnková bábovka s vanilkou

Hrnková bábovka s vanilkou

Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem

Hrnková bábovka s citronovou kůrou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Věra | 9. 9. 2016 12:56

    asi se špatné hodnocení nezveřejnují no to jsem si mohla myslet ....

  • Věra | 9. 9. 2016 12:54

    včera jsem ji upekla a jelikož peču dost tak něco tak hnusného jsem už dlouho nejedla letělo to do odpadků.....asi už recepty z internetu nebudu zkoušet není to první recept co mi nechutnal, odrazujete od pečení :-| :-| :-P

  • Maruš | 19. 1. 2014 18:45

    tak jsem ji dnes dělala,je super,povedla se i když jsem tam dala jen 1,5lžíce sladidla :-)

  • Bela | 8. 1. 2011 17:53

    Fruktopur má sacharidy a fan sladidlo nemá

  • Bela | 8. 1. 2011 17:52

    myslím, že kdyby s etam dalo fan sladidlo tekuté , tak je to o hodně míň výměnných jednotek a bude chutnet, jdu to práve vyzkoušet

  • Di | 22. 9. 2006 08:39

    DM je nejspíše diabetes mellitus, tedy cukrovka. VJ výměnná jednotka . Těch ale bude mít hodně každý moučník, kde je mouka a něco na oslazení, zvláště bábovka! Jde o to spočítat si, kolik sacharidů obsahuje kousek určité velikosti a co si tedy mohu dovolit.

  • Ivana protivná | 31. 8. 2006 07:28

    Ty zkratky v komentáři mě doslova rozčílily! Doufám, že to bylo poprvé a naposled!

  • Markéta Rittová | 30. 8. 2006 21:59

    hm, tak jsem ji prave zkusila:( A teda vubec mi nechutnala, nemluve o celkem hodne VJ. No ale kupodivu chutna manzelovi (nema DM)!Anebo mozna jen videl muj zklamany vyraz, tak mi chtel udelat radost, nevim, no.Jinak nejsem zadna dobra kucharka..to jen abych vas neodradila od pokusu, treba se vam povede a bude to mnamka.Mejte se pekne,

  • Andrea Nová | 17. 7. 2006 19:11

    Moc dobré . Vyzkoušejte to taky.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 5. 2006 11:26

    Díky, ukládám k oblíbeným a příležitostně zkusím:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky DIA Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Mléko Ovocný cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Plněná krůtí pečeně

Plněná krůtí pečeně

Rychlovka z papiňáku

Rychlovka z papiňáku

Jablečné těstoviny s tvarohem

Jablečné těstoviny s tvarohem

Salát Caesar II.

Salát Caesar II.

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Bramborové špalíčky

Bramborové špalíčky

Salát z grilované červené řepy s kozím sýrem, jablky a rukolou

Salát z grilované červené řepy s…

Cibulová polévka podle Marušky

Cibulová polévka podle Marušky

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

89
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
59
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
51
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
44
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
44
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Hrnková DIA bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact