• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hrnková DIA bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Hrnková DIA bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnková DIA bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      lžíce ovocný cukr Fruktopur
    • 3
      ks vejce celá
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,25
      hrnek rostlinný olej
    • kakao

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme, polovinu těsta obarvíme kakaem, vlijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy a pečeme přikryté pečícím papíře při 150 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrnková bábovka s olejem

Hrnková bábovka s olejem

Hrnková bábovka s vanilkou

Hrnková bábovka s vanilkou

Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem

Hrnková bábovka s citronovou kůrou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Věra | 9. 9. 2016 12:56

    asi se špatné hodnocení nezveřejnují no to jsem si mohla myslet ....

  • Věra | 9. 9. 2016 12:54

    včera jsem ji upekla a jelikož peču dost tak něco tak hnusného jsem už dlouho nejedla letělo to do odpadků.....asi už recepty z internetu nebudu zkoušet není to první recept co mi nechutnal, odrazujete od pečení :-| :-| :-P

  • Maruš | 19. 1. 2014 18:45

    tak jsem ji dnes dělala,je super,povedla se i když jsem tam dala jen 1,5lžíce sladidla :-)

  • Bela | 8. 1. 2011 17:53

    Fruktopur má sacharidy a fan sladidlo nemá

  • Bela | 8. 1. 2011 17:52

    myslím, že kdyby s etam dalo fan sladidlo tekuté , tak je to o hodně míň výměnných jednotek a bude chutnet, jdu to práve vyzkoušet

  • Di | 22. 9. 2006 08:39

    DM je nejspíše diabetes mellitus, tedy cukrovka. VJ výměnná jednotka . Těch ale bude mít hodně každý moučník, kde je mouka a něco na oslazení, zvláště bábovka! Jde o to spočítat si, kolik sacharidů obsahuje kousek určité velikosti a co si tedy mohu dovolit.

  • Ivana protivná | 31. 8. 2006 07:28

    Ty zkratky v komentáři mě doslova rozčílily! Doufám, že to bylo poprvé a naposled!

  • Markéta Rittová | 30. 8. 2006 21:59

    hm, tak jsem ji prave zkusila:( A teda vubec mi nechutnala, nemluve o celkem hodne VJ. No ale kupodivu chutna manzelovi (nema DM)!Anebo mozna jen videl muj zklamany vyraz, tak mi chtel udelat radost, nevim, no.Jinak nejsem zadna dobra kucharka..to jen abych vas neodradila od pokusu, treba se vam povede a bude to mnamka.Mejte se pekne,

  • Andrea Nová | 17. 7. 2006 19:11

    Moc dobré . Vyzkoušejte to taky.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 5. 2006 11:26

    Díky, ukládám k oblíbeným a příležitostně zkusím:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky DIA Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Mléko Ovocný cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčkový perník 1.

Hrníčkový perník 1.

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Babiččin košíček - Pepíček

Babiččin košíček - Pepíček

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Čokoládové muffiny se šlehačkou

Čokoládové muffiny se šlehačkou

Caesar salát

Caesar salát

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

56
Znojemské okurky
Znojemské okurky
53
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
43
Rychlý borůvkový koláč
Rychlý borůvkový koláč
41
Dýňová tortila
Dýňová tortila
40
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Hrnková DIA bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact