Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínské vepřové kostky
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Smažený vepřový řízek se sýrem
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Květáková polévka s brokolicí
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Ořechové řezy s polevou z remosky
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér