Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso s kapustou
Kedlubnová polévka
Květákový nákyp s kuřecím masem
Vídeňská vařená bábovka
Křížaly - sušená jablka
Banánovo - čokoládové řezy
Jednoduchá citronová buchta
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Čevapi s ajvarem
Pravé maďarské lečo
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.