Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drůbeží játra mojí mámy
Karibská kuřecí stehna
Slaný koláč s pórkem
Zapečené kuře s bramborem
Pomazánka z tresčích jater II.
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky