Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krabí pomazánka
Pomazánka z Nivy s ořechy
Zapečená růžičková kapusta podle…
Rizoto z pánve-po našem
Pečená francouzská bageta plněná…
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky