Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z uzeného masa II.
Makový závin s višněmi
Thajské kari
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Boršč III.
Jednoduchý jahodový koláč II.
Nepečené kokosové kostky
Salát z grilované červené řepy s…
Zapečené mačkané brambory
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi