Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní fazolová polévka
Dort s ovocem a želatinou
Španělské „španělské ptáčky“…
Pravé italské těsto na pizzu
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Dršťková polévka podle mojí babičky
Mandle v pánvi pražené
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem