Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ukrajinský krabí salát
Placičky z cukety a mrkve
Zapečená růžičková kapusta podle…
"Slovenský" bramborák
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Pečené brambory s cibulí
Bramborové placky s povidly a mákem
Zapečená ryba s přílohou
Zeleninové pohankové "rizoto"
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě