Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený pangasius
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Cizrna po boloňsku
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Citronová bábovka z pomazánkového…
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…