Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kovářské kotlety
Bábovka ze zbylých bílků
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Slunečnicový chléb domácí
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Brokolicový koláč z listového těsta
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Těstoviny s pancettou a hráškem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi