Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené špagety II.
Karamelové oplatkové řezy
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Závitky s lehkou křenovou náplní
Lehká tvarohová pomazánka
Přírodní maso s cuketou - minutka
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Kremrole paní Čermákové
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou