Typický letní moučník můžete upéct s různým ovocem. Máte-li čerstvé třešně, je volba jasná.
RADA: 6 rad, jak na dokonalou bublaninu
Jahodová bublanina
Třešňová bublanina podle časopisu F.O…
Třešňová bublanina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Langoše II.
Tvarohové řezy
Rakouský bramborový salát
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Kedlubnová krupicová polévka
Gulášová polévka II.
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krůtí s rýžovými nudlemi
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami