• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hrníčkový koláč (bublanina) z kefíru - ovocný
Napište svůj komentář k receptu

Hrníčkový koláč (bublanina) z kefíru - ovocný

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 141
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrníčkový koláč (bublanina) z kefíru - ovocný
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Hrnek 0,3 litru
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek hrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krupice necelý, dle sladkosti ovoce
    • 1
      hrnek kefír nebo podmáslí
    • 0,50
      hrnek olej
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 3
      ks vejce
  • Dále
    • čerstvé ovoce dle sezóny nebo okapané kompotované
    • drobenka není nutná, lze (nemusí se) po upečení jen posypat moučkovým cukrem

Postup přípravy receptu

1
Tento recept jsem si přivezl z dovolené pod názvem "ovocná bublanina". Přijde mi spíš jako ovocný koláč, ale to nic nemění na tom, že je to vláčná "mokrá" buchta, která se nemusí ničím zapíjet a chutná výtečně, recept je velmi rychlý a jednoduchý.
2
Vejce vymícháme s cukrem do pěny, přilijeme olej a kefír, přisypeme mouky s kypřidlem a vše jen řádně promícháme. Těsto nalijeme na máslem vymazaný a moukou vysypaný menší plech nebo větší pekáč. Kdo má po ruce citronovou kůru, může jí do těsta přidat a část cukru může nahradit vanilkovým.
3
Na těsto nandáme ovoce dle chuti: třešně, višně, borůvky, rybíz... a pokud máme čas a chuť, můžeme vše před vložením posypat drobenkou. Nutné to ale není a i bez drobenky je koláč výborný.
4
Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů dozlatova, dle výšky těsta od 40 - 55 minut. Vyzkoušíme špejlí. Po vychladnutí můžeme nakrájet a před podáváním pocukrovat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s drobenkou

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s…

Hrníčkový ovocný koláč

Hrníčkový ovocný koláč

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela | 30. 3. 2017 12:38

    Je to skvělá mokrá buchta, která se v puse jen rozplyne. Děkuji za recept, všem moc chutná O:-) <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Zákusky Řezy Buchty Dezerty Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Děti Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé ovoce Cukr krupice Drobenka Hladká mouka Hrubá mouka Kefír Olej Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

Perník s jablky 2

Perník s jablky 2

Ostrá papriková krémová polévka

Ostrá papriková krémová polévka

Barevné pomazánky - Brokolicová

Barevné pomazánky - Brokolicová

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

45
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem
38
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
27
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Meruňkový koláč s…
25
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
23
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Pořád dokola a stejně milované? České seriály jsou trvalým fenoménem našich obýváků

Pořád dokola a stejně milované? České seriály jsou trvalým fenoménem našich obýváků

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Další doporučené recepty:

Hrníčkové knedlíky
Hrníčkové knedlíky
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Hrníčkový chleba
Hrníčkový chleba
Hrníčkový mazanec
Hrníčkový mazanec
Hrníčkový ovocný koláč
Hrníčkový ovocný koláč
Hrníčkový perník 1.
Hrníčkový perník 1.
  • Recepty.cz
  • Hrníčkový koláč (bublanina) z kefíru - ovocný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact