Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Polévka z uzeného masa II.
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Jablečné muffiny s tvarohem
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Hustá květáková polévka
Květákový salát nebo pomazánka
Polévka z čerstvého špenátu -…
Jahodové lívanečky II.
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek