Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Švestkové knedlíky II.
Jednoduchá rajská polévka
Zeleninová polévka s klobásou
Cibulačka se sýrem II.
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi