Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Salát z červené řepy s křenem
Čokoládové muffiny k nakousnutí
Nové brambory s česnekem
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Pivní výpečky s bramborovými noky
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Bramborový salát
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Ostružinový koláč s broskvemi
Gazpacho - andaluská zeleninová…