Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Kakaové řezy s jablky
Tvarohové koblihy II.
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Rebarborový koláč s pudingem
Špecle s kořenovou zeleninou
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Pěna s polevou z hořké čokolády
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Vanilkový cheesecake
Řepánky