Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Koláč s kokosem a šlehačkou
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Měsíční krajina
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros