Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Václavovy těstoviny
Jablečná buchta SUPER
Mazanec vánočka III.
Pomazánka z tresčích jater II.
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Amorův jablečný řez (koláč)
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Kynutý beránek
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek