Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Bramborové pusinky (1922)
Smažená hlíva
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Pštrosí maso s rozmarýnem
Medová kuřecí stehýnka
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Jahodovo-banánové muffiny
Zelňáky se zelným salátem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem