Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Nadýchané vdolečky
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Přesňáky s mákem
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Pravý americký Apple Pie
Lívanečky s jablíčkem - bez vajec
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Špenátový kuskus
Kuřecí nudličky se špenátem a nivou
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem