Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Pikantní telecí řízek
Honzovy buchty
Vepřový chilli guláš
Sekaná podle Itala
Pikantní škvarková pomazánka
Fazolová polévka na kyselo
Jednoduché artyčoky
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Salát z čínského zelí s kysanou…
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Dýňový cheesecake s ricottou
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným