Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Jarní salát - vitamínová bomba
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Polévané piškotové muffinky
Špízy se sýrem a uzeninou
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi