Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Těstovinový salát s tuňákem
Mleté maso s kysaným zelím
Jižanské fazole s klobásou
Pudinková buchta rychlá a slabá
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Cuketa s vejci - smaženice
Frankfurtská polévka s hlívou
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Kotlety v omáčce s hlívou
Chili con carne
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka