Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Pomazánka s tuňákem pro děti i…
Lahodný salát s uzeným lososem
Salát z okurek
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Penne s tuňákem a kukuřicí
Bramborové muffiny se slaninou
Nakládané masové kostky dušené na…
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…