Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Brokolicový krém
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Rýžový nákyp s broskvemi
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Guláš s hráškem
Fazolová polévka s domácími flíčky
Lepenice s trhaným uzeným
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi