Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Mraky
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Tvarohové placky
Dušená hovězí kližka
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot