Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Bulharský salát
Vesnické šunkofleky
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Hrachová polévka s domácími…
Achillova pikantní křidýlka
Piškotová roláda podle Lidušky
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Čokoládová buchta z cukety
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou