Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Zelená rajčata
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Perníčky - hned měkké
Česneková krkovička na houbách
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Cejn na bylinkách
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Mandlový dort s jogurtem a ovocem
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies