Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Česnečka z uzených žeber
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Bílé kokosové kuličky - nepečené
Alsaský jablečný koláč
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Kokosové řezy - krémové s polevou
Květákový salát (nejen) s vejci
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Sezamové kuře v těstíčku
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami