Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Polévka z hlívy ústřičné
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Vdolky - rozpeky
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Jahodovo-banánové muffiny
Tortilla s kuřecím masem a špenátem
Uzená polévka s kroupami
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest