Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Košíčky z ledových kaštanů
Cizrna s kuřecím masem
Naložený hermelín s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Medové řezy alá falešný medovník
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Holandský řízek a šťouchané brambory
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…