Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Omáčka z plísňového sýra
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Zapečené těstoviny s brokolicí
Cibulové vepřové - minutka
Kuřecí závitek s nivou
Chili (chilli) con carne
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Asijské smažené kuličky (šišky)
Tiramisu z pomazánkového másla
Mac and cheese
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem