Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Zelená rajčata
Karibská kuřecí stehna
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Bílý šťovíkový boršč
Perník z perníků-nepečené
Křehký dort s revení
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem