Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Patizony zapečené s hermelínem
Ferrero Rocher na plechu
Americký hamburger
pomazánka - z krůtího masa
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Koka dortík - rychle a snadno
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Větrníky na plech - karamelové řezy
Kung pao
Květáková polévka s cizrnou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestková galetka
Salát z buřtů
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Rychlé vegetariánské karí
Asijské pikantní cuketové nudle