Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Slepice na smetaně
Listové řezy s krémem
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Pórková polévka se slaninou
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Babiččin falešný tatarák
Kuřecí nudličky pro labužníky
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Ostružinový koláč s broskvemi
Gazpacho - andaluská zeleninová…