Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Jehněčí plec pečená
Nakládaný balkánský sýr III.
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kokosový dort - výborný a snadný
Lehká tvarohová pomazánka
Červená čočka se zeleninou (salát)
Noky se špenátem a ricottou
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki